Cestování s Radem

London 2000


Do Londýna jsme jeli v dubnu. Trochu jsem se bála, že nám nevyjde počasí, ale opak byl pravdou. První den jsme jeli k Merble Arch, kde jsme si koupili celodenní lístek na okružní jízdu po Londýně (The Original Tour London sightseeing). Bylo to fajn, mohli jsme kdekoli vystoupit a v klidu si vše prohlédnout. Naše první zastávka byla na Trafalgar Square. Moc dlouho jsme se nezdrželi, protože nás trochu znervózňovalo asi tisíc holubů. Jelikož jsme byli znechuceni, rozhodli jsme se trochu projet a vystoupili jsme až na London Bridge Station. Byli jsme překvapeni, když jsme narazili na The London Dungeor (muzeum Londýnského podsvětí). Zbytek dne jsme se projížděli po Londýně.
 
 

Další den jsme si byli prohlédnout Big Ben a the Houses of Parliament. Pak jsme přešli Westminster Bridge a došli jsme k London Aquarium. Po prohlídce vodního světa jsme se jeli podívat na Tower Bridge a Tower of London, protože jsem chtěla vidět korunovační klenoty. Odpoledne jsme zašli do The British Museum. Večer jsme společně s přáteli zašli na výbornou večeři do The Mongolian Barbeque.

 
 

Následující den byla na programu projížďka lodí a potom návštěva čínské čtvrti Soho. Tam jsme si dali dobrou čínu a potom jsme se jeli podívat na Buckingham Palace sídlo of the Roal family. Pozdní odpoledne jsme věnovali prohlídce obchodního domu Harrods.

 
 
Po zbytek našeho výletu jsme se věnovali shopingu. Jediné co mě mrzí je, že jsem se nebyla podívat v Museum Madame Tussauďs.
 

© 1999-2004 stania

Odkazy: ooo.cz :: Adaptogeny - léčivé rostliny a houby